Google
 

8 Ekim 2007 Pazartesi

İŞLEMCİ ÖNERİLERİMİZ

İŞLEMCİ ÖNERİLERİMİZ
INTEL İŞLEMCİLER
AMD İŞLEMCİLER
Ucuz işlemci almak istiyorsanız Celeron 2.4Ghz SOCKET Kutulu Fanlı 128K İşlemci fiyat performans açısından en iyi olarak görünüyor. 128K önbelleği bulunan bu işlemciye alacağınız anakart mutlaka P4 desteklemeli. Çünkü ileride upgrade ederken ihtiyacınız olacaktır.
AMD 2000+ Kutulu Fanlı İşlemci fiyat perfpormansı ile göz dolduruyor. Eğer ucuz işlemci arıyorsanız benim favorim bu ürün. Celeron ile kıyaslandığında daha yüksek performans alıyorsunuz üstelik daha ucuz.
Daha iyi performans ihtiyaçları için P4 2.4GHz Kutulu Fanlı 478PIN 512K 533FSB İşlemci işlemciyi öneririm. Bu işlemci oyunlarda ve ofis uygulamalarında problemsiz çalışacaktır.
AMD Athlon 2500+ Kutulu Fanlı İşlemci benim gözdem. Bu işlemcinin ön belleği 640KB. Üstelik fiyatı en ucuz P4 den daha ucuz. Eğer işlemci için ayırığınız bütçeye yakın fiyatı olduğıunu üşünüyorsanız kaçırmayın. En iyi fiyat performans sağlayan işlemci.
Hyper Threading işlemci istiyorsanız size P4 2.8GHz Kutulu Fanlı 478PIN 512K 800MHz HYPER-THEADING İşlemci yi öneririm. Çünkü bu işlemciden sonraki ürünlerin fiyatı performansla çok artıyor (Fiyat Performans açısından).
AMD OPTERON 240 Kutulu Fanlı İşlemci özellikle yüksek performans isteyen kişiler için uygun. L1 önbelleği 128KB ve L2 belleği 1024 olan bu işlemcinin performansı mükemmel. Bu işlemci üniversitelerde yapılan araştırmalar için kullanılabilir. ( Çift Opteron işlemci + Server anakart ı Intel e göre çok daha ucuz )

Hiç yorum yok:

webuzmani.blogspot.com

HTML KODLARI SEÇ BEĞEN